Instalaciones Jufran

Passeig Sant Jordi 5 Loc. 3 08110 Montcada i Reixac Barcelona Espanya
93 514 67 24

Muntatge i reparació d'ascensors a Montcada i Reixac

A Instalaciones Jufran vam començar el nostre camí fa més de 35 anys, per la qual cosa l'experiència adquirida durant la nostra trajectòria professionals ens permet de proporcionar un servei excel·lent a tots i cadascun dels nostres clients. Som una empresa familiar que ofereix solucions integrals i s'encarrega de cada projecte de l'inici al final, de forma integral. 

Ens encarreguem de les tasques de muntatge, realitzant el treball des de zero en obra nova o en edificis amb certa antiguitat, modernitzem instal·lacions, portem a terme reformes i rehabilitacions... A més, ens ocupem de les tasques de reparació i manteniment, fent les inspeccions periòdiques que siguin necessàries per garantir el perfecte funcionament de tot el sistema i que compleixi la normativa vigent en el sector.

Així mateix, instal·lem muntacàrregues, cabines, plataformes i cadires per a discapacitats i eliminem les possibles barreres arquitectòniques que trobem als edificis.

Treballem per a comunitats de veïns, finques particulars, centres comercials, hotels, restaurants, aparcaments... A més, tenim un servei per a urgències disponible les 24 hores del dia.

Ens caracteritza la bona relació qualitat-preu que presentem als clients. I és que a Instalaciones Jufran exercim la nostra activitat a un preu molt competitiu en el mercat. Posa't en contacte amb nosaltres i sol·licita pressupost sense compromís, consulta'ns!


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied